dimecres, 17 de març de 2010

SOBRE LA PRESENTACIÓ DE LA PLATAFOMA “LA PALMA DECIDEIX”

Durant l'acte de presentació de la plataforma "la Palma decideix", que va tenir lloc el diumenge 14 de març, va quedar clar que l'interès principal de la convocatòria és fomentar la participació democràtica.

El primer objectiu de l'acte de presentació era donar a conèixer als electors del municipi de la Palma de Cervelló la plataforma constituïda al poble per a promoure el referèndum sobre la independència que es celebrarà el 25 d'abril i el conjunt d'actes organitzats per recaptar fons al respecte.

En segon lloc, es volia explicar, amb molta contundència, que la finalitat del grup de voluntaris és que el nombre de votants del dia 25 d'abril sigui el més elevat possible, independentment del resultat de l'escrutini. També es pretenia exposar quines són les persones convocades a votar, quin serà el sistema a seguir el dia de les eleccions i com funcionarà el vot anticipat.

L'acte també va comptar amb un breu resum de la història de Catalunya i va concloure amb un aperitiu popular.

La seguent activitat de la plataforma serà un bingo popular que tindrà lloc el proper diumenge 21 de març a l'Aliança Palmarenca (c/Sant Josep s/n) entre les 18 i les 21 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada