dimarts, 20 d’abril del 2010

Nota explicativa sobre la consulta

La gent de la comisió de logística i infraestructures ha estat molt enfeinada preparant el funcionament de la consulta del 25A aquests últims dies. Per tal d'explicar i deixar clar el que s'haurà de fer per votar ens han enviat el següent enllaç, esperem que resolgui tots els dubtes que pogeu tenir:

http://www.facebook.com/topic.php?topic=25906&uid=295934173831#!/topic.php?uid=295934173831&topic=25906

De totes formes, recordem que es pot votar anticipadament els dies 22 d'abril a la sortida de l'institut de Corbera de 1 de la tarda a les 3, el mateix dia es podrà votar al Casal de la Gent Gran de les 5 de la tarda a les 9. També es podra votar per Sant Jordi de 2 de la tarda a 9 de la nit al costat de la parada de llibres. I, evidentment, al mateix 25A.

Així mateix recordeu que poden votar totes les persones empadronades a la Palma de Cervelló de 16 o més anys. Per votar heu de presentar el DNI, en cas que no el tingeu, també podeu presentar o bé la targeta de residència o bé el passaport del país d'origen. Si al DNI o targeta de residència no hi consta la Palma de Cervelló com a domicili actual, caldrà acreditar-se amb el volant d'empadronament.

No es recollirà cap dada dels votants, només es registrarà a l'ordinador el número del DNI per evitar la duplicació de vots però s'esborrarà quan finalitzi el recompte.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada